nl en
⌚ We ship your perfume all around the world✈ Next day shipment, fast & secure with track & trace
0
0
Shopping cart
€ 0,00
Sandalo Per Teti Eau de Parfum 100 ML
2 Reviews | Add review

Woody Aromatic Head note: fresh orange, lemon Heartnote: floral lavender, with a chord of black tea Base note: woody, sandalwood KLIK HIER V

Default delivery time

1 workday

€ 74,00
Price per 

Stock : 4

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Sandalo per teti

The aroma of rich sandalwood is sealed by the density of black tea to produce harmony with an oriental flavor. Decisive for her, sophisticated for him.

Woody Aromatic
head note: fresh orange, lemon
central note: floral lavender, with a chord of black tea
base note: woody, sandalwood

De mening van ParfuMaria:
Vanaf het eerste moment lekker warm, pittig en gekruid. Ik ruik wel wat sandelhout en thee. Ik vind het geen pure sandelhoutgeur maar meer een blending van vele heerlijkheden. Ook ruik ik een snufje komijn wat de geur sexy maakt maar ik zie geen komijn in de geurnoten. Kan ook een samenspel zijn van akkoorden waardoor dit zo op mij overkomt. Heerlijke warme en kruidige geur die enorm lang blijft hangen. Na 12 uur hangt deze geur nog heerlijk om me heen. Echt een hele bijzondere en rijke geur voor mannen en voor vrouwen die de bloemetjesgeuren even aan de kant willen zetten en die zoeken voor iets spannends.
Tekst: Maria van Geuren.
© ParfuMaria


 

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Carola - 25-03-2015 18:50

Sandalo per teti opent lekker fris met citroen en lavendel, later komen daar de thee en sandel bij en word de geur zachter en licht hout achtig. Ik vind het niet een echte sandal hout geur. maar meer een aromatiche houtgeur met een frisje. best lekker

Maaike - 26-09-2012 23:34

De omschrijving van deze geur deed mij watertanden en helaas pakt het anders uit op mijn huid. Goede geur alleen niet voor mij!

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
The Netherlands
info@parfumaria.com
Go to contact page
Name: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A