nl en
⌚ We ship your perfume all around the world✈ Next day shipment, fast & secure with track & trace
0
0
Shopping cart
€ 0,00
Ambre Russe Eau de Parfum 100 ml
Ambre Russe Eau de Parfum 100 ml
1 Reviews | Add review

Oriental Spicy Top Note: Champagne, Vodka Heart Note: Tea, Ambergris, Cinnamon, Coriander, Cumin Base Note: Frankincense, Leather, Vanilla CLICK HERE FOR MORE INFO

€ 130,00
Price per 

Stock : 0

This product is not in stock

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Parfum d'Empire - Ambre Russe

The fragrance starts with intoxicating notes of champagne and clear vodka. The opulent pure ambergris merges with a warm-spicy-smoky accord of incense and black Russian tea. The whole ensemble is perfectly rounded off by warmly contrasting, sensually animalistic leather notes and the cool spiciness of cumin, coriander and fine cinnamon.

De mening van ParfuMaria:
Voor mij is deze geur echt 1 van de allermooiste ambergeuren ter wereld. De amber die verdrinkt in Vodka en die heerlijke warme kruidigheid ruikt naar vloeibaar goud. Telkens als ik deze geur opsnuif raak ik in hogere sferen. Onvoorstelbaar dat een neus hiertoe in staat is. Marc Antoine is dan ook niet zomaar iemand die even een geurtje maakt. En dat ruik je! Het mooie aan alle geuren van dit merk is dat alles zo perfect geblend is . Geweldige geur voor koudere dagen maar in zinderende hitte ook heel erg lekker. Ik vind het een eer deze geuren van dit merk te mogen verkopen! Geschikt voor mannen en vrouwen die houden van een spannende geur!
Tekst: Maria van Geuren.
© ParfuMaria


Oriental Spicy
Top Note: Champagne, Vodka
Heart Note: Tea, Ambergris, Cinnamon, Coriander, Cumin
Base Note: Frankincense, Leather, Vanilla

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Toine. - 30-11-2014 10:24

Ik ben verslaafd aan dit parfumhuis en wil dan ook graag alles uitproberen.Mijn mening over Ambre Russe is enkel positief en zeker geen teleurstelling.Het doet wat het beloofd en de houdbaarheid is ongelofelijk.En op het laatst net mijn lievelings zweempje wierook wat het tegelijk zo geheimzinnig maakt.Absoluut een aan rader voor een stevige geur.

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
The Netherlands
info@parfumaria.com
Go to contact page
Name: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A