nl en
ORDER TODAY BEFORE 13:00, SAME DAY DISPATCHED
FREE SHIPPING ABOVE € 100 (FOR THE NETHERLANDS, BELGIUM AND GERMANY)
ORDER TODAY BEFORE 13:00, TOMORROW IN TRANSPORT
FREE SHIPPING ABOVE € 100 (FOR THE NETHERLANDS, BELGIUM AND GERMANY)


0
0
Shopping cart
€ 0,00
Lost in Heaven Sublime Perfumed Oil 100 ml

Lost in Heaven depicts a dream sequence of an adult getting lost in paradise.

€ 73,00
Price per 

Stock : 3

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Do you have a question about this product?

Ask us your question


Francesca Bianchi - Lost in Heaven Sublime Perfumed Oil 100 ml


This multi-purpose dry perfumed oil nourishes and leaves a silky finish on your skin and hair, with the delicious scent of Lost in Heaven. 

Enriched by precious essential oils in a plant-derived carrier, this oil is 98% natural.

Grapefruit, Groene Mandarijn, Sinaasappelbloem Absolute, Jasmijn, Ylang Extra, Mimosa, Magnolia, Komijn, Kaneel, Koriander, Ambergris, Musk, Castoreum, Bijenwas, Irisboter, Ciste Absolute, Opoponax, Heliotroop, Vetyver, Sandelhout, Patchouli, Tonka Bean .
 
Lost in Heaven toont een droomreeks van een volwassene die verdwaalt in het paradijs.
Het vertegenwoordigt de complexiteit van gevoelens die zowel het verlangen naar een plaats van niet-verontreinigde onschuld en onvoorwaardelijke liefde overbrengen als de onvermijdelijke en controversiële last van het leven, bestaande uit gevoelens van zonde en schuld - echt, of erger nog, denkbeeldig.

Deze dichotomie, die aan de achterkant van iemands ziel zit, wordt afgebeeld door een selectie van de meest engelachtige tonen: prachtige absolute absolute oranjebloesem en jasmijn, samen met zachte Heliotrope, gladde sandelhout, zoete tonkaboon en vele andere noten die ik als paradijs beschouw.
De donkere kant wordt op een veel subtielere manier overgebracht, niet onmiddellijk detecteerbaar, via komijn en andere kruiden, en een grote selectie van dierlijke tonen, waaronder een reconstructie van Tonkin Musk.

Ik dacht erover om deze parfum 'Feeling Good' te noemen, want dat is het doel: je laten voelen zoals je zou kunnen in het paradijs, niet een neppe, denkbeeldige, maar een echte plek waar je eindelijk de donkere kant van jezelf aankan, met de zware bagage die u bij u draagt.

Breekbaar, sensueel, emotioneel, hoewel technisch gezien geen gourmand, het doet me denken aan een cake, rijk aan kruiden en met een sinaasappelbloesemaroma: geen haute patisserie maar de archetypische geur van een cake gemaakt door mama, met alleen goede dingen erin.

Order by:

No reviews found.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Products viewed by others
Recently viewed products
Most viewed products
ParfuMaria uses cookies for statistical purposes. No personal records are being saved.