nl en
⌚ We ship your products all across the world✈ Next day shipment, fast & secure with track & trace
0
0
Shopping cart
€ 0,00
Humiecki & Graef - Clemency 100 ml edt
Humiecki & Graef - Clemency 100 ml edt
3 Reviews | Add review

Oriental Floral Notes: Linden Blossom (Tilia), Cassie (Sweet Acacia), Woods, Leather, Milk VOOR MEER INFO KLIK HIER.

Default delivery time

1 workday

€ 179,00
€ 107,00
Price per 

Stock : 2

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Do you have a question about this product?

Ask us your question

CLEMENCY 100 ml edt

A fragrance about pride, inspired by the proud, regal stance of a mother.

A disassembled rose note lends the scent its clear, metallic aspect. A specially created lime tree blossom adds a warm supple touch at the same time. Cassie absolute gives Clemency its distinctive flowery note, while complex wood notes and leather elements softened with milk notes render the fragrance strong yet simultaneously velvety soft.

De mening van ParfuMaria:
De ontwerpers wilden met de geur Clemency het moederschap belichten en weergeven in een geur en dat is voor de neuzen Christophe Laudamiel, Christophe Hornetz een enorme uitdaging. Telkens weer lukt het om deze wonderbaarlijke communicatie tussen de ontwerpers (Sebastian Fischenich en Tobias Muksch) en bovenstaande neuzen om te zetten en te vertalen in een geur die naadloos aansluit bij een bepaald gevoel en een bepaalde emotie. In dit geval het gevoel ‘moederschap’. Mij doet het denken aan zoete moedermelk en tederheid maar tegelijkertijd aan strengheid en onverbiddelijkheid want alleen met liefheid en moedermelk kom je niet ver. Het moederschap is zo veelomvattend en om dat te kunnen weergeven in een geur dat kan alleen maar wonderbaarlijk zijn. En voor mij is het dat ook. Clemency is een complexe mengeling van contrasterende kenmerken zoals slechts een moeder kan zijn: ze is teder, gul, warm en vergevingsgezind, trots, serieus en streng. Hoe vertegenwoordig je deze gevoelens nu in geurnoten of hoe vertaal je ze zodat iedereen deze gevoelens snapt zonder moeder te zijn maar bijvoorbeeld vader of dochter of zoon? Ik spreek nu vanuit mijn eigen beleving en bij de opening van de geur ruik ik meteen een volle maar tegelijkertijd zachte geur. Lindebloesem zorgt voor de zachtheid en de roos zorgt voor de liefde die door de aderen van de moeder stroomt en dat ruik en beleef je als je ervoor open wilt staan. Cassie of mimosa ( in dit geval lekker droog en tikje hooiig) passen prachtig in het geheel en de strengheid van de moeder uit zich in het leer. Het zachte en het tedere komt door de romige sandelhout en de melkachtige akkoorden in deze geur. Zoet kan ik deze geur niet noemen vanwege de houtakkoorden en het leer. Zelf  vind ik het ook geweldig sexy ruiken op een man en waarom ook niet? Een man is ook een zoon van een moeder en zo is het kringetje weer helemaal rond. Het leuke is dat de geuren van Humiecki & Graef je telkens verwonderen en verbazen omdat ze constant een spel spelen op je huid. Soms verstoppertje, soms tikkertje en soms maken de geurnoten zelfs ruzie en strijden ze om de eer wie-o-wie er op de voorgrond mag en ze duwen elkaar dan weg om toch weer opeens tevoorschijn te komen. Desnoods met enig geweld. Misschien een bron van inspiratie voor de ontwerpers voor een toekomstige geur? De geur die over kinderen gaat en het spel dat zij spelen? Geen kindergeur maar voor de volwassene die het kind in zich heeft? Nu weer even over deze geur: spannend, intrigrerend, zacht, houtig, lieflijk en toch teder en langhoudend. Geschikt voor elke gelegenheid en voor elke dag. Uiteraard voor mannen en vrouwen.

Tekst: Maria van Geuren

© ParfuMaria


Oriental Floral

Notes: Linden Blossom (Tilia), Cassie (Sweet Acacia), Woods, Leather, Milk
 

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Eef - 12-04-2020 16:36

Een heerlijke geur die me terugbrengt naar Berlijn - de bloeiende linden en meer. Een geur die uitnodigt en lang bij je blijft - die eenvoud suggereert en toch complex blijkt te zijn - om heel lang van te genieten!

Eef - 08-04-2020 14:51

Een heerlijke geur die me herinnert me aan de voorjaarsvakanties in Berlijn wanneer de linden bloeien.
Een rijke geur die verandert door de dag heen.
Aanbevolen!

Carina - 17-01-2012 23:06

Dit is een verrassende geur die iets rokerigs heeft in de opening die weer gauw verdwijnt en je achterlaat in een hele zachte bloem / houtgeur die ontzettend lang bij je blijft .
Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven want dit is voor mij een topper !

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Products viewed by others
Recently viewed products
Most viewed products
Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
The Netherlands
info@parfumaria.com
Go to contact page
Name: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A
Offer!!! You can now get a FREE travel spray when purchasing a 100ml Montale or 120ml Mancera fragrance! Let us know which fragrance(s) you would like using the information box on the order page.
NOTE: It is not possible to choose the same fragrance as the one you have purchased as we encourage you to try out other fragrances by Montale or Mancera. No free samples will be given in combination with this promotion. Maximum of 1 travel fragrance per order.